Je winkelmand is momenteel leeg
Koken en eten, dat is ontmoeting, gezelligheid en ontdekking. Dat is samen ontdekken en proeven, samen zijn. Eten verbindt ons allemaal, over grenzen heen. In Raak en vele Raakpunten heeft koken dan ook al vele jaren een belangrijke plaats. Meer dan 250 Raak-kookgroepen in Vlaanderen en Brussel gaan regelmatig samen aan de slag om nieuwe ingrediënten, smaken en technieken te ontdekken. En nog heel wat meer Raakpunten zetten (half)jaarlijks een kookactiviteit op hun programma.
Ook in het nationaal activiteitenaanbod van Raak zitten er elk jaar verrassende kookactiviteiten. Van koken met topbieren tot wereldgerechten, en van fermenteren tot insecten.
Je merkt het: Raak, dat smaakt! Hieronder vind je alvast wat heerlijke kookinspiratie.
Nieuws
-

Stoofpotje met Mexicaanse smaken
Raak, da’s de grootste kookploeg van het land. Daarom inspireren we je graag met heerlijke recepten. In menig…
-

Ontdek de kunst van oogstrelende borden maken
Eten doe je niet alleen met je mond, maar ook met je neus én je ogen. Een mooi…
-

Recept: pastaschotel met kip
Raak, da’s de grootste kookploeg van het land. Daarom inspireren we je graag met heerlijke recepten. Herfst is…
Aanbod
Outdoor cooking
Samen in openlucht koken op een vuur: lekker en gezellig. Na het opleidingsmoment van vorig jaar zetten we deze activiteit verder met een uitleenpakket.
De worstendraaiers
Beuling, pens, trip: elke streek in Vlaanderen kent een andere naam voor de bloedworst, een stukje culinair Vlaams erfgoed. In deze uitdagende kookactiviteit, waarvoor de kooklesgever van jouw Raakpunt wordt opgeleid, maken de deelnemers zelf drie soorten worst.
Kaas de wereld rond
Kaas wordt gemaakt en gegeten over de hele wereld. In deze activiteit ontdek je de veelzijdigheid van kaas met een proeverij. Je maakt ook zelf een eenvoudig kaasje en enkele recepten met kaas.
Contact
Contact Koken
"*" geeft vereiste velden aan
